Hvem bruger WordPress

IT til overkommelige priser

Hvem bruger WordPress

Vi får af og til spørgsmål som, ja, men hvem bruger WordPress? Er det ikke mest for bloggere og sådan? Kan man lave profesionelle hjemmesider ved at bruge et Open Source og gratis system som WordPress?

Nogen af de største firmaer i verden stoler på WordPress.

Denne infographic fra Themeisle viser nogen af de mest berømte. Man kan se at Facebook er iblandt, og de fleste vil straks sige Facebook er da ikke WordPress. Nej, Facebook er bygget i deres egen udgave af JavaScript React. Men Facebook benytter WordPress til deres newsroom. MicroSoft, de har da deres egen C# og ASP.NET hvorfor skulle de anvende WordPress? Ja, de gør det sikkert fordi det er hurtigt at installere. Forholdsvis enkelt at tilpasse, enkelt at anvende som bruger. Bare for at nævne nogen ting. De benytter ikke WordPress til deres hovedsider. Men deres nyheds side. Den er bygget i WordPress.

 

 

 

 
Naturligvis gør vi det også, og vi anbefaler vores kunder at de gør det samme. WordPress bliver løbende opdateret og vidre udviklet. I skrivende stund er seneste stabile version 5.2.1. Der er gigantisk netværk af udviklere over hele jorden som udvikler temaer og plugins. Og der er et virkeligt engageret netværk af folk der kontrollerer alt der bliver uploadet til WordPress Codex sider.

Der bliver indbygget i WordPress lagt stor vægt på sikkerheden, men der findes også plugins som yderligere styrker systemet mod hackere og spammere. Vi installerer som standard sikkerhedsplugin og sætter dem up i samarbejde med kunden.