Services og priser

Er det dyrt?

Det mener vi bestemt ikke selv at vi er i den dyre ende, slet ikke når vi selv ser på hvad vi leverer i forholdt til mange af dem som koster meget mere.

Vi starter med at afdække dit behov som kunde, får en god snak om hvad du ønsker og hvad der så er realistisk, og det ikke bare økonomisk, men også funktionsmæssigt.

Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig , så kan du overveje det og hvis du siger ja tak til det så sætter vi i gang med at udvikle dit projekt.

Herunder kan du læse videre om hvad vi tilbyder og hvad tingene koster hos IT for dig.

k

Projekt styring

Har du brug for at få styret dit projekt, en som kan sidde mellem dig og programmørerne så kan vi hjælpe med det.

Webmaster opgaver

Har du allerede en hjemmeside og skal have den holdt vedlige eller lavet enkelte opdateringer af den hist og her kan vi også klare det.

Server og netværk

Vi leverer serveropsætning og vedligeholdelse, netværkssystemadministration, softwareudvikling, databaseadministration og systemanalyse.

Webhosting

At have sin hjemmeside hostet af et stort firma, der hoster tusindvis af sider på deres servere, kan være skidt på flere måder.
De kender dig ikke, de kan ikke overvåge hvert eneste kundes konto om den virker, du risikerer din side kører langsomt på grund af for mange hjemmesider på en server .
Vi hoster kun de hjemmesider, vi opretter for kunderne. Derfor kender vi alle vores kunder. Vi reagerer på nødsituationer med en minimal forsinkelse og ofte med det samme.
Vores avancerede servere, er placeret i Tyskland under optimale forhold, overvåges 24-7.

Vi hoster, beskytter, vedligeholder og sikkerhedskopierer dit websted. Vi implementerer de seneste opdateringer og sikkerhedsforanstaltninger rutinemæssigt uden at du behøver at bekymre dig.

Web udvikling

Til websider foretrækker vi WordPress, verdens største CMS. Vi kan dog levere komplette websteder, der er oprettet fra bunden i enten PHP eller JavaScript, hvis kunden foretrækker et unikt produkt – eller lave en dedikeret webapp, når brugen af et CMS er overdrevet.

Vi har gennem 15 år specialiseret os i at at udvikle og vedligeholde skole/kursus  portaler. 
Vi har opbygget komplette online skole/kursus portaler med online kurser, prøver, automatisk klassificering og udstedelse af certifikater, studieadministration, klasseforum, betaling af gebyrer, intern besked mellem studerende og vejledere osv.
Uanset om I vil tilbyde en enkelt onlineuddannelse til medarbejdere, et enkelt kursus, en række kurser for dedikerede målgrupper eller for offentligheden som helhed eller drive en internetskole kan vi hjælpe dig i gang med det.

Special udvikling

Med mere end 30 års erfaring inden for programmering har vi fulgt med tiden. Vi programmerer nu i  følgende sprog.
C #, C ++, Php og .JavaScript

Vi programmerer dedikerede plugins til at opfylde dine behov, f.eks levering og administration af online kurser, online booking og reservationssystemer til hoteller og restauranter, planlægning af møder, planlægning af begivenheder, implementering af online betalings gateways og meget mere.

 

Hvad med priserne ?

Hos IT for dig, starter priserne for en skinnende ny hjemmeside ved 5999,- kr. skal du have mere end hvad en standard side indebærer evaluerer vi hvad prisen vil være , nogle ting vil vi kunne give en fast pris på andre ting vil være afregning pr. time . hvor time prisen vil ligge på 249,- kr pr. time for de ting som vi kan lave in house. 

Læs mere om de forskellige muligheder omkring hjemmeside herunder.

 

k

1 - Kun hjemmeside

vi opretter og uploader dit websted, og resten er op til dig.
(velegnet til dem der kender til vedligeholdelse af websteder og WP)

1- Design af personlig webside – Vi opretter dit websted efter dine ønsker ud fra en rimelig stor, men begrænset serie af temaer og skabeloner, som du vælger en. Det er et WP-responsivt websted, der er ukompliceret, klar til at blive redigeret og offentliggjort, der indeholder alle de plugins, der er inkluderet i standard-WP-pakken, en forside, op til fire ekstra sider og en menu. Du er ansvarlig for at give os tekster og illustrationer.

2- Instruktion – Vi giver dig en indledende instruktion om indholdsudstationering og redigering, regelmæssig opdatering af webstedet og vedligeholdelsesrutiner.

3- Du er vært for dit websted – Du skal give os dit domænenavn og de nødvendige oplysninger og legitimationsoplysninger for os for at få adgang til dit valgte hostingfirma og uploade dit websted. Registreringen af ​​domænet er dit ansvar.

4- Du er ansvarlig for vedligeholdelse, opdatering og sikkerhedskopiering af dit websted.

5- Du kan anmode om yderligere arbejde på webstedet, såsom installation af plugins, betalingsporte og grafikarbejde. I et sådant tilfælde giver vi dig et tilbud, inden arbejdet påbegyndes.

6- Du betaler engangsgebyret på 5999,- kr. uden andre udgifter, medmindre din ordre supplerer arbejde. Der er ingen årlige abonnementer.

2 - Hjemmeside + Hosting

vi opretter dit websted og hoster det på vores servere.
(velegnet til dem, der ikke har kendskab til vedligeholdelse af websteder og WP eller kun ønsker at fokusere på indholdet af deres sider, ikke de tekniske forhold)

1 og 2- Som i mulighed 1..

3- Vi hoster dit websted på vores topmoderne servere.

4- Du er ansvarlig for at vedligeholde og opdatere indholdet på dit websted og sikkerhedskopiere det. Vi vil give dig støtte til formatering af tekster og grafik.

5- Du kan anmode om yderligere arbejde på webstedet, såsom installation af plugins, betalingsporte og grafikarbejde. Da vi er vært for dit websted, giver vi dig i så fald et gunstigt tilbud inden arbejdet påbegyndes.

6- Maksimal server plads: 2 GB.

7- Mail: op til fem e-mail adresser.

8- Pris: et engangsgebyr på 5999,- kr. plus 900,- kr. årligt. for Hosting

3 - Hjemmeside + Totalcare

Vi opretter, hoster, vedligeholder, sikkerhedskopierer og opdaterer dit websted.
(velegnet til dem, der ikke har kendskab til vedligeholdelse af websteder og WP eller kun vil fokusere på indholdet af deres websted, ikke de tekniske forhold)

1, 2 og 3- Som i mulighed 2.

4- Vi vedligeholder og opdaterer indholdet på dit websted inden for 24 timer med de nye oplysninger og fotos, du giver os. Vi holder dit websted funktionelt med hensyn til de nyeste WP-udgivelser og installerede plug-ins og udfører rutinemæssige sikkerhedskopier for din maksimale sikkerhed.

5- Du kan anmode om yderligere arbejde på webstedet, såsom installation af nye plugins, betalingsporte, funktioner og grafikarbejde. Da vi hoster og vedligeholder dit websted fuldt ud, vil vi i et sådant tilfælde give dig et gunstigt tilbud inden arbejdet påbegyndes.

6- Maksimal server plads: 5 GB.

7- Mail: op til ti e-mail adresser.

8- Pris: et engangsgebyr på 5999,- plus 3500,-kr årligt for Totalcare

Denne mulighed indebærer total ro i sindet for dig (for under 10,- kr. om dagen). Dit websted vil altid være opdateret og funktionelt.

r

Lidt ekstra info

Domæner og licenser – Erhvervelse af domænenavne, registrering og årlige gebyrer samt licenser til ekstra plugins er ikke inkluderet i vores pakker.

Support – Vi yder ikke support 24-7 men næsten. Uden for vores arbejdstid (hverdage fra 9 til 17), bortset fra i weekender og store helligdage, besvarer vi dine nødmeddelelser inden for få timer. Om nødvendigt yder vi også hjælp via Skype, Zoom eller Team Viewer.

Vores avancerede servere er placeret i Tyskland og opbevares under optimale og sikre forhold.

Hos IT for dig opbygger vi kunderelationer der holder i mange år.

Lidt af vores arbejde

Her er lidt af de ting vi arbejder med klik på knappen for at se nogle flere af de ting vi arbejder med.

Lad os starte
Samarbejdet!

Udfyld formularen herunder og send os en besked om hvad vi kan hjælpe dig med, så vender vi hurtigst muligt tilbage med svar

9 + 15 =

Pin It on Pinterest